Waarom een zwarte dames handtas onmisbaar is in jouw garderobe

Zwart saai? Welnee! Net als de little black dress is een little black handbag echt onmisbaar in de garderobekast van iedere vrouw. Een zwarte dames handtas staat namelijk overal leuk bij en is minimalistisch en chique tegelijk.

Zwart staat bij letterlijk alles

De kleur zwart is erg veelzijdig en kun je overal bij dragen. Er is geen enkele andere kleur die bij alles past. Dus ja, zwart past dus ook bij bruin! Misschien heb je weleens gehoord van die (inmiddels ouderwetse) moderegel dat je zwart en bruin niet met elkaar mag combineren, maar tegenwoordig kan deze kleurencombinatie gewoon weer. Draag je zwarte handtas dus gerust bij je bruine winterjas en cognac winterlaarzen. En verder staat zwart natuurlijk ook bij andere kleuren, dus met een zwarte handtas kun je eigenlijk alle kanten op!

Zwarte handtassen

Het fijne van een zwarte handtas is dat je hem eigenlijk in alle seizoenen en omstandigheden kunt dragen, in tegenstelling tot opvallendere kleuren zoals geel of turquoise. Als je een zwarte handtas hebt, dan kun je hem dus eigenlijk het hele jaar door dragen zonder dat ‘ie uit de toon valt. Gelukkig weten de meeste tassenmerken ook dat wij echt fan van zwart zijn, dus hebben we keuze genoeg wat zwarte dames handtassen betreft. Een leren shopper in het zwart is bijvoorbeeld de ultieme basic tas om iedere dag te dragen naar je studie, werk of gewoon in je vrije tijd als je een middagje gaat winkelen. Een zwarte shopper is namelijk ruim genoeg voor al je dagelijkse spulletjes en is erg makkelijk te dragen. Moet je je laptop meenemen? Dan is een zwarte tas voor je laptop natuurlijk ook een optie, want een zwarte laptop handtas is super chique en zakelijk. Vergeet ook de zwarte clutch niet voor speciale gelegenheden, want een zwart handtasje maakt iedere feestelijke outfit helemaal af!