De opties binnen voetbal wedden

Voetbal wedden geeft jou de mogelijkheid jouw kennis en interesse in te zetten om er zo geld mee te verdienen. Voetbal wedden wordt steeds populairder en wordt door een steeds groter wordend publiek gedaan. Maar wat weddenschappen zijn er nou precies.

Populair binnen het voetbal wedden

Een populaire weddenschap dat door veel mensen gespeeld wordt is het 1×2 gegeven. Wanneer je meedoet aan deze weddenschap zet je in op de partij waarvan jij denkt dat deze gaat winnen. Je hebt met voetbal wedstrijden heb je de thuis club en de bezoekers club die tegen elkaar spelen. Als je bij de weddenschap inzet op de thuis club, dan zet je in op de 1. Denk je dat het gelijkspel wordt, dan zet je in op de x, en wanneer je denkt dat de bezoekersclub wint, dan zet je in op de 2. Deze manier van wedden wordt vaak gedaan.
Wat ook voorkomt is dat wedders combinatie wedden. Ze doen dan mee aan verschillende weddenschappen tegelijk over verschillende wedstrijden of gebeurtenissen binnen wedstrijden. Dit is een iets risicovoller gegeven, aangezien je binnen de combinatie aan weddenschappen alle voorspellingen correct moet hebben, anders verlies je alles.

Live wedden en pre-match wedden

Het grootste aanbod aan weddenschappen zijn pre-match. Je geeft dan voordat de wedstrijd begint aan wat jouw voorspellingen zijn. Is de wedstrijd eenmaal begonnen, dan kun je dit niet meer veranderen. Ook worden er weddenschappen aangeboden die je tijdens de wedstrijd pas kunt spelen. Dit wordt live wedden genoemd. Als de wedstrijd is begonnen ga jij inschatten wie bijvoorbeeld het eerste doelpunt maakt of je voert tijdens de wedstrijd in wat jij denkt dat de uiteindelijke uitslag wordt. Kortom, er zijn veel verschillende mogelijkheden bij het voetbal wedden. Voor ieder wat wils dus.