Top 3 items van deze zomer

Hallo dames, en welkom bij deze leuke blog die jullie leven zullen veranderen. Aan het eind van deze blog weet jij namelijk precies welke items JIJ nodig hebt om er de hele zomervakantie trendy, hip en cool bij te lopen. Want wie wilt dat nou niet? Precies. Ik ga in dit artikelen diverse tips geven dus buckle up!

One shoulder

Het eerste item die jij zeker moet scoren is de one shoulder. Dit zijn shirts of blouses waarbij je één blote schouder hebt. Dit is een super sexy topje voor een leuke date maar ook gewoon leuk voor een vriendinnenavond. In het verleden was de off shoulder erg populair maar deze is nu onbelangrijk in vergelijking met de one shoulder.

Hoe combineer je de one shoulder? Dit kan je doen op verschillende manieren. Zo kan je een wijde zomer rok aantrekken om de outfit iets romantischer te maken. Daarnaast kan je het ook combineren met een kort spijkerbroekje om het een stoere touch te geven.

Espadrilles

Als het goed is kennen we deze al van vorige zomer. Gelukkig verlaat dit item onze kledingkast nog niet en kunnen we ze nog een jaartje dragen. Als je deze nog niet hebt liggen is het daarom erg belangrijk dat je ze aanschaft. Je kan deze schoenen letterlijk met alles combineren. Onder elke outfit staan ze leuk en ze zitten ook nog eens super comfi. Als je het toch nog een beetje duur vindt kan je gebruik maken van mooie kortingen bij e-kortingscode.

Wordt een echte biker

De laatste trend kunnen we natuurlijk niet meer ontkennen. Hierbij heb ik het over de bikers short. Dit is een kort broekje wat eigenlijk gedragen wordt door bikers, maar nu helemaal hip is om te dragen. Dit kan je op diverse manieren combineren. Zo kan je het dragen met een tanktop maar om de kont iets meer te bedekken zou je het kunnen dragen met een blousje of colbert.