BADEREN BOVEN DE JUISTE VLOER

Op de badkamer komen we graag na het einde van een lange dag terug tot onszelf. De kalme, schone en serene omgeving zorgen ervoor dat onze gedachtes even ergens anders heen drijven en dat is natuurlijk erg prettig gezien de drukke levens die we vandaag de dag leiden. De inrichting van de badkamer draagt uiteraard bij aan de mate waarop u kunt ontspannen. Veel mensen nemen genoegen met tegels op de vloer. Dit is natuurlijk omdat tegels geen vocht door laten maar het is ook niet altijd de meest mooie of rustgevende oplossing. Er is echter een alternatief dat nog niet erg veel wordt toegepast, maar wel in rap tempo populair begint te worden. Dat is namelijk het gebruik van een vloercoating. De voordelen van Gietvloer Breda zijn er zeker, en daar zullen we hieronder meer over zeggen.

WATERDICHT IS IDEAAL

Coating is waterdicht, wat het direct al een ideale keuze maakt voor badkamer. Maar waar tegels vaak alleen de vloer zelf bedekken kan coating ook gebruikt worden voor de douche cabine. Dit maakt uw badkamer meer één geheel, wat natuurlijk zeer prettig is om naar te kijken. Daarnaast droog het water ook snel op en is het makkelijk schoon te houden. Er zal geen vuil tussen naden kruipen of verkleuring optreden na langmatig gebruik. Schimmel en ongedierte krijgen dus geen kans in een badkamer waar vloercoating is aangelegd. Ook is vloercoating van Gietvloer Gorinchem slijtvast en stofvrij waardoor het weinig schoonmaakbeurten vereist. Leg uzelf in de luwte met een prachtige coating in uw badkamer. Voor dat beetje extra ontspanning.

RETAIL BEGINT BIJ DE VLOER

De beroemde bierbrouwer is sinds enkele jaren aan een ware internationale opmars bezig. Van geheim agent James Bond tot andere bekende acteurs en actrices, iedereen wordt wel eens gezien met een Heineken-flesje. De eerste brand store moest de sfeer van de bierbrouwer ademen. Daarom werden het meubilair, de vloer en verlichting op elkaar afgestemd. Dit heeft natuurlijk grote gevolgen voor de basis, de vloer. Deze gietvloer kenmerkt zich door in rechte, gesneden lijnen door de winkel te lopen. Het leidt de klanten naar interessante voorwerpen, de kassa, of simpelweg op zijn of haar gemak door de winkel heen. Hier is duidelijk gedacht aan de lay-out van een winkel, en hoe een totaalervaring al begint bij de keuze van de juiste vloer. Het is retail in zijn best uitgewerkte vorm, te beginnen bij een gietvloer.

4