Hoe kan een slotenmaker belangrijk zijn voor uw huis?

Steeds vaker wordt gezegd dat het aantal inbraken in ons land daalt. Dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar toch wordt er nog behoorlijk wat ingebroken. Ook uw woning kan op den duur te maken krijgen met een inbraak. Hier zit u vast en zeker niet op te wachten, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom stelt u vast en zeker alles in het werk om uw woning te beveiligen. Veel mensen denken dat hun woning veilig is met sloten op de toegangsdeuren. Dit is echter niet het geval. Een beetje inbreker laat zich al niet meer tegenhouden door deze sloten. Wilt u er zeker van zijn dat uw woning veilig is? Laat dan eens een slotenmaker langskomen. Wij vertellen u hier hoe zo’n professional belangrijk kan zijn voor uw huis.

Inspectieronde

Heeft u uw deuren goed beveiligd? Dan wil dit niet zeggen dat een inbreker niet meer binnen kan komen. Sommige inbrekers trekken gewoon de complete cilinder uit uw slot. Hierdoor staan zij binnen een paar tellen binnen. Lukt het ze niet om de deur te forceren? Dan gaan zij op zoek naar andere ingangen. Mogelijk slaagt een inbreker er wel in een raam te openen. Bovendien kan altijd nog besloten worden een raam in te tikken. Wilt u er zeker van zijn dat een inbreker geen kans heeft? Laat een slotenmaker dan eens een inspectieronde maken door uw woning. Zwakke plekken komen op deze manier snel aan het licht. Neemt u vervolgens direct maatregelen? Dan wordt de kans op een inbraak een stuk kleiner!

Laat anti-inbraakbeveiliging plaatsen

Voor een veilige woning is vandaag de dag heel wat meer nodig dan goed hang- en sluitwerk. Zo is anti-inbraakbeveiliging ook geen overbodige luxe. Een slotenmaker kan deze inbraakbeveiliging voor u plaatsen. Bovendien kan hij u adviseren. Er zijn namelijk heel wat opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit anti-kerntrekcilinders of een anti-inbraakstrip. Het is zelfs mogelijk een alarmsysteem of camera’s te plaatsen. Met deze extra maatregelen schrikt u inbrekers af, waardoor zij uw huis minder snel uitkiezen voor een inbraak.