Bescherm uw pand tegen weersomstandigheden!

Dak- en gevelbekleding is een heel belangrijk onderdeel van uw pand. Heeft u een woning of pand in Eindhoven en komt de levensduur van uw dak- en gevelbekleding tot zijn einde? Dan is het belangrijk om een nieuwe dak- en gevelbekleding te plaatsen, zo voorkomt u schade en lekkages. Niet alleen maakt het uw pand af maar het beschermd uw dak ook. We zien steeds vaker dat metaalbewerking Eindhoven wordt toegepast hiervoor. Daarnaast zijn veel metaalsoorten geschikt voor metaalbewerking. Gezien veel verschillende soorten en samenstellingen beschikbaar zijn wordt het veelvoudig toegepast voor zetwerk op maat.

Voorkom schade en lekkages.

Een nieuwe gevelbekleding beschermt uw pand tegen lekkages en schade. Tevens maakt het uw pand af. Ze bieden een stukje esthetische meerwaarde en ook de mogelijkheid om uw woning te beschermen tegen extreme weersomstandigheden. Het is precies de diversiteit die gevelbouw Eindhoven zo aantrekkelijk maakt voor pandeigenaren. Dit is natuurlijk ideaal als u wilt opvallen voor uw klanten. Gevelplaten zijn een budgetvriendelijke oplossing om uw pand te laten opvallen in een straat van winkels of bedrijven.

Wat is zetwerk op maat?

Zetwerk is een gevormd profiel uit staalplaat zoals zink, aluminium of RVS (roestvrijstaal). Bij het zetten wordt een plaatmateriaal middels een bankschroef, zetbank of kantbank in een andere vorm gebogen. Hierdoor krijgt u een product dat op maat is gemaakt voor uw dak. Het grootste voordeel van zetwerk op maat is dat het niet aan elkaar gelast hoeft te worden. Dit bespaart tijd en u houdt er een nettere afwerking aan over.

In Eindhoven is aluminium haast niet meer weg te denken uit het straatbeeld

Het is een vrij ideaal product vanwege zijn corrosie bestendige eigenschappen. Tevens kunt u het materiaal ook laten anodiseren. Dit is een laag die ervoor zorgt dat aluminium extra beschermt wordt tegen weersomstandigheden. De corrosieweerstand en de esthetische uitstraling maakt het een ideaal materiaal voor uw gevel. U wilt immers als pandeigenaar niet uw gevelbekleding in een korte tijd vervangen. Zijn uw profielen na 60 jaar toch aan het einde van zijn levensloop? Dan kunt u er uiteraard voor kiezen om het te recyclen.

Bent u op zoek naar metaalbewerkingsbedrijven in uw omgeving?

Mocht u zich nu geprikkeld voelen om nieuwe gevelbekleding aan te schaffen dan zouden wij het adviseren om een professioneel metaalbewerkingsbedrijf te zoeken. Er zijn veel vakmensen die u kunnen informeren en adviseren over verschillende metaalsoorten en de toepassingsmogelijkheden hiervan. Naar aanleiding van uw wensen kunnen zij u verschillende materialen laten zien. Veel metaalbewerkingsbedrijven hebben een machinepark in eigen beheer. Waardoor ze in staat zijn om een proefproduct te maken waar u bij staat.