Een pruik stijlen kan!

Sta jij ook elke morgen je haar te kammen, borstelen of stijlen voordat je de deur uitgaat? Sommige mensen doen er wat langer over dan de ander, maar het komt erop neer dat iedereen een goed verzorgd kapsel wil hebben. Echter heeft niet iedereen het geluk van een volle bos met haar. Sommige mensen dragen een pruik, hiervoor kunt u meer lezen in dit artikel

Een pruik op maat

Wat is een pruik nou eigenlijk? We kennen allemaal de verkleedpruiken van vroeger nog wel. Echter is dat niet het echte beeld van een pruik. Een pruik is namelijk een kunstmatig kapsel dat bij het dragen niet te onderscheiden is van echt haar. Dit omdat een pruik is gemaakt van echt waar. Voor mensen met haaruitval is dit dus een goede manier om het te verbergen. Er zijn talloze soorten, maten en kleuren kapsel beschikbaar. Je kunt je eigen haar exact laten namaken of kiezen voor een kapsel dat u altijd heeft gewild.

Een pruik verzorgen

Het is net als bij je eigen haar belangrijk om een pruik goed te verzorgen. Dus hoe beter je de pruik schoonmaakt/verzorgd, hoe langer deze mee gaat. Want zeg nou eerlijk, een pruik is geen goedkope aankoop en het zou zonde zijn om een dure pruik weg te moeten doen vanwege slecht onderhoud. Om uw pruik te verzorgen raad ik shampoos en verzorgingsproducten aan.

Een betere oplossing

Kaalheid is iets waar veel mensen zich voor schamen, dit zul je dus nooit geheel oplossen met het dragen van een pruik. Het is voor veel mensen dan ook een nachtmerrie om haar te verliezen. Deze nachtmerrie is voor veel mensen helaas wel de werkelijkheid. De oplossing hiervoor is een haartransplantatie! Een haartransplantatie volgens de FUE-methode (wat een afkorting is voor Folliculataire Unit Extraction) is een methode waarbij een holle naald of boortjes uit een gezond stuk haarwortels halen op het plek van ’t hoofd waar nog wel haar zit. Deze groepjes haarwortels worden in het te behandelen probleemgebied ingebracht. De haartransplantatie kosten kunnen uiteenlopen.

Bang voor hoge prijzen? Bij Visushaarkliniek in Nederland bieden ze de beste prijs-kwaliteit verhouding. Het beste aanbod zonder addertjes onder het gras. Bent je benieuwd of heb je interesse in een haartransplantatie, maar heb je toch nog wat vragen? Neem gerust contact op met de specialisten uit het team van Visushaarkliniek!