Verras-je-collega-op-het-werk-dag

Heb jij ook leuke collega’s die af en toe echt dat stapje extra doen voor het bedrijf? En zou je ook graag een stapje extra willen doen voor hen? Dan hebben wij een paar leuke ideeën voor je! Wij zijn namelijk zelf ook een leuk team en houden eens in het half jaar een ‘Verras-je-collega-op-het-werk-dag’. Er zijn al heel veel creatieve dingen voorbij gekomen. Deze delen we graag met je!

Koffie of thee om de dag door te komen

Op kantoor is niets zo fijn als ’s ochtends aankomen en een pot pruttelende koffie te zien. Je pakt je mok en schenkt de koffie in. Dit kan natuurlijk ook thee zijn! Op het moment dat je naar je mok kijkt, denk je direct aan die leuke collega! Diegene had namelijk het leuke idee om bedrukte mokken uit te delen met ‘Work, Coffee, Work, Coffee, Coffee, Work!’. Mokken bedrukken kan op allerlei verschillende manieren. Zo kun je er je eigen draai aan geven om de mok persoonlijker te maken. 

Ook een leuk idee is een gepersonaliseerde muismat te ontwerpen voor je collega. Of je dat nu doet met een foto van jou en je collega of net die foute foto van de kerstborrel afgelopen jaar, is aan jou. Het is in ieder geval een leuke twist voor op ieder bureau. Een cadeau voor je collega is trouwens past echt thuis op het bureau. Om de ergonomische zithouding van jezelf en je collega te ondersteunen hebben we nog een idee. De voetenhangmat voor onder het bureau. Het lijkt een grap, maar het werkt echt! Leg tijdens het werk je voeten in de hangmat om de zithouding te verbeteren en minder last te krijgen van je rug.

Voor alle collega’s

Als je een klein team hebt, is het af en toe leuk om voor het hele team een cadeau te doen. Nu kun je natuurlijk een keer trakteren of de iets halen om de personeelskantine op te fleuren, maar vraag jezelf af wat iedereen daar aan heeft. De plek voor een cadeau is namelijk heel belangrijk. Iedereen moet er komen en er gebruik van kunnen maken. Al een idee? Nee? Wij wel! Toiletgolf is namelijk helemaal in op kantoor! Fleur het toilet op, zodat je echt even helemaal tot jezelf komt in die vijf minuten weg van je bureau. Met toiletgolf bestaat echter wel het gevaar dat die vijf minuten worden uitgebreid naar vijftien minuten, maar dat is nu eenmaal zo met toiletgolf.